Sony, PlayStation için sunmuş olduğu abonelik sistemi PlayStation Plus aylık belli ücretler karşılığında oyuncuların birden çok oyuna erişmesini sağlıyor. Vatanımızda Essential, Extra ve Deluxe oluş suretiyle üç kademede sunulan aboneliğe ağustosta istikbal oyunlar geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.
Şu an eylül ayında PS Plus’tan kaldırılacak oyunlar ortaya çıktı. gelecek ay, 9 sevilen oyunun bundan böyle erişilebilir olmayacağı görüldü. Bu haberin, Extra ve Deluxe aboneleri ilgilendirdiğini belirtelim.
PS Plus’tan eylül ayında kaldırılacak oyunlar
Oyun | Platform | Kaldırılacağı eski dönem |
---|---|---|
Chicory: A Colorful Tale | PS4/PS5 | 19 Eylül |
Death end re;Quest 2 | PS4 | 19 Eylül |
Deathloop | PS5 | 19 Eylül |
Nidhogg 2 | PS4 | 19 Eylül |
Steep | PS4 | 31 Ağustos |
Through the Darkest of Times | PS4 | 19 Eylül |
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands | PS4 | 19 Eylül |
Watch Dogs | PS4 | 19 Eylül |
Watch Dogs 2 | PS4 | 19 Eylül |
Listeyi incelediğimizde, çoğu zaman Ubisoft oyunlarının abonelik sisteminden kaldırılacağını müşaahade ediyoruz. Bunlara ilave olarak Nidhogg 2 ve Chicory benzer biçimde çeşitli popüler indie oyunlar da yer ediniyor. Abonelerin 8 oyunu deneyimlemesi için 1 aydan birazcık çok süresi var. 31 Ağustos tarihiyle daha erken gidecek tek oyun ise tekrar Ubisoft imzalı Steep.
Sony’nin hemen hemen eylül ayında sunmuş olacağı parasız oyunları açıklamadığını belirtelim. Bu oyunların yerine nelerin geçeceğini müşahade etmek için birazcık beklememiz gerekmektedir. Bu sırada PS Plus’a ağustos ayında eklenen oyunlara görmek için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz:
İLGİLİ HABER