Bir Ubisoft oyunu daha çıkmadan sızdırıldı. Evvelinden de bu mevzularda problemler yaşayan şirket, bu sefer de yeni AAA oyunu Assassin’s Creed Jade’in oynanış videosunun sızmasına engel olamadı.
Ubisoft geçtiğimiz eylül ayında serinin yeni oyunu olan Assassin’s Creed Jade’i duyurmuştu. Bir bütün olarak açık dünyaya haiz olacak bu yapımın mobil cihazlara yönelik olacağı ifade edilmişti. Oyun açıklanan bilgilere bakılırsa Çin’de geçiyordu.
Sızıntı görüntüleri Reddit’te ortaya çıktı
Yeni beliren görüntülerde daha hemen hemen düzenlemeleri eksikleri olan olan oyunda, karakteri gezerken ve dövüşürken müşaahade ediyoruz. bundan farklı olarak oyunun kullanıcı arayüzünü, ilk haliyle de olsa müşaahade ediyoruz. Karakter oyunda aynı zamanda Çin Seddi’nde gezerken de görülebiliyor. Kontrol görüntülerinde karşımıza çıkan karakter 40. seviyeye ulaşmış gözüküyor. Bu da karakterin oyunda hayli ilerlemiş olduğuna işaret ediyor.
Görüntüleri paylaşan şahıs, yapmış olduğu açıklamada bir tek görüntüleri paylaştığını ve sızıntılardan kendisinin görevli olmadığını ifade ediyor. İddialara bakılırsa bu görüntüler öncelikli olarak Feysbuk’ta ortaya çıktı. Diğer taraftan bu görüntülerin oldukca uzun bir zamanda internette kalması pek de ihtimaller içinde değil. Ubisoft illa ki bu görüntüleri kaldırtacaktır.
Assassin’s Creed Jade, çıktığında değişik bir isimle anılacak olabilir. Oyunda milattan evvel 215 senesinde Çin’e gideceğiz. Oluşturduğumuz karakterle 2137 sene öncesinin Çin’ini keşfetme fırsatı bulacağız.
Oyunun duyurulduğu zamanda yapımcısı Marc-Alexis Cote, “Çin Seddi’nde parkur oluşturmak, kalabalık şehirlere sızmak, yoğun dövüşlere duhul etmek ve Çok eski Çin’in gizemini, enginliklerini keşfetmek şeklinde şeyleri gerçekleştirme şansı bulabileceksiniz.” ifadelerini kullanmıştı.
Telif hakkı ihlali olmaması adına oyunun videosunu haberimizde paylaşmıyoruz. Oyun içi görüntülerin yer almış olduğu videoyu buradan seyredebilirsiniz.