Twitter, Revue haber hizmetini durduruyor…

Twitter, Revue haber hizmetini durduruyor…

Twitter, sahibi olduğu havadis, bilgi, salık bülteni platformu Revue’yi ati senenin başlarında kapatacağını duyurusunu gerçekleştirdi. Revue, yapmış olduğu açıklamada, “18 Ocak 2023’ten itibaren Revue hesabınıza erişmek bundan böyle mümkün olmayacak” dedi ve ilave etti: “Bu tarihte Revue kapanacak ve bütün veriler silinecek.

Twitter, Revue’yi 2021’in başlangıcında satın almıştı. O sırada şirket, bu satın alımın platformunun organik bir genişlemesi bulunduğunu söylemişti. Ve ücretli havadis, bilgi, salık bültenleri, geçtiğimiz sene bir süreliğine bütün ilgiyi üstüne çekmiş olduğu için bu anlamlı bir satın alımdı. Satın alma işleminin arkasından Twitter, iki platformu birbirine daha yakın bir halde entegre yapmak eylemek için harekete geçti. İlk başta şirket, Twitter profillerine Revue kayıt düğmeleri ilave etti. Bir ay sonrasında, kullananların Revue havadis, bilgi, salık bültenlerine direkt tweet’lerden kaydolmalarını elde eden bir vasfı kullanım alanına sunuldu.

REKLAM ALANI

Sadece bunların bütünü Elon Musk’ın Twitter’ı devralmasından önceydi ve havadis, bilgi, salık bülteni akımı sonlandı. Milyarder, Twitter için hedeflerinden birinin uygulamayı basitleştirmek bulunduğunu söylemişti. Bu yüzden Revue’nun da durdurulması pek şaşırtıcı sayılmaz.

Ücretli bir havadis, bilgi, salık bülteni yayınlamak için Revue kullanıyorsanız, 20 Aralık’ta Twitter bütün ücretli abonelikleri faturalandırma döngülerinin sonunda iptal edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ