Twitter, Kullanıcı Adlarını Parayla Satmayı Planlıyor

· Yazar: Hüseyin caliskan

Twitter, Kullanıcı Adlarını Parayla Satmayı Planlıyor

Elon Musk yönetimindeki Twitter’ın gelmektedir elde yapmak eylemek için düşündüğü bir başka plan daha ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere gore şirket, kullanıcı adlarını açık artırmayla satmayı planlıyor.

28 Ekim’den bu yana Elon Musk’ın yönetiminde olan Twitter, pek fazlaca değişikliğe ve köktencilik karara ev sahipliği yapmıştı. Aralık ayında senelerdir paylaşım ya da giriş yapılmayan 1,5 milyar hesabın kullanıcı adını boşa çıkaracağını açıklayan platformun bu kullanıcı adlarıyla ne yapmayı organize ettiği ortaya çıktı.

1,5 milyar hesabın kapatılması, kullanıcı adlarının yeniden başkaları tarafınca alınabilir olmasını temin edecek. Twitter’ın bu ‘temizliği’ ne süre yapacağına dair hala kati bir açıklaması yokken bugün, çeşitli planlar ortaya çıktı.

Boşa çıkan kullanıcı adları satılacakmış:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here