Marvel dünyasının en başarıya ulaşmış dizilerinden The Punisher, 2019 senesinde ekranlara veda etmişti. Dizinin art dönmesi için 4 senedir talep gelmeye devam ederken, geçtiğimiz aylarda bu mevzuda ortalığı karıştıran bir iddia ortaya atılmıştı.
Kelam konusu iddiada The Punisher’ın, Disney+ bünyesinde Jon Berthal’ın tekrardan başrolde olacak biçimde art döneceği söylenmişti. Amma ve lakin bu iddia sonrasında ‘hata’ olarak vasıflandırılmış, hayranlar bütün umudunu kaybetmişti. Bugünse Disney’den sürpriz bir havadis, bilgi, salık geldi.
The Punisher ve Jon Bernthal, Disney+ ile art dönüyor!
The Hollywood Reporter’ın Disney+ kaynaklarından edinmiş olduğu bilgiye nazaran The Punisher’ın Frank Castle’ı, Daredevil: Born Again ile beraber tekrardan art dönecek. Üstelik Castle’ı canlandıracak ad Jon Bernthal olacak.
The Punisher ve Daredevil’ın bir araya geleceği dizinin ilk kısmı için 2024 senesine işaret ediliyor.
“Daredevil: Born Again de neydi?” diyenlere:
İLGİLİ HABER