Netflix’in Spotify’ın kurum hikâyesini, direkt platformun kurucularının bakış açısından özetleyen dizisi The Playlist’ten ilk fragman geldi. Sıra, 13 Ekim’de Netflix’teki yerini alacak.
nihayet dönemlerde kan kaybediyor olsa da dikkat çeken sıra ve film projeleri üstünde çalışmalarını sürdüren Netflix, bir süredir Spotify’ın kurum öyküsünü özetleyen yeni bir takım üstünde çalışıyordu. Şimdiyse The Playlist olarak isimlendirilen bu diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Netflix, yaklaşmakta olan dizinin fragmanını yayınladı.
Yalnız 6 bölümden oluşacağı açıklanan yeni dizinin direktör koltuğunda Per-Olav Sorensen oturuyor. Senaristliği Christian Spurrier tarafınca yazılan sıra, artist kadrosunda ise Edvin Endre, Christian Hillborg, Ulf Stenberg, Merak uyandırıcı Erdoğan ve Joel Lützow’a yer veriyor.
13 Ekim’de yayınlanacak

Netflix’in açıklamasına gore The Playlist, büyük şirketlerin kargaşa ve bunalımlı müzik sektörünün gidişatını önlemeye çalmış olduğu, korsanlığın zirve yapmış olduğu bir zamanda dünya genelinde parasız ve yasal müzik yayını hizmeti sunarak bütün sektörde çığır açan İsveçli genç teknoloji girişimcisi Daniel İlave ve ortaklarını mevzu, bahis alıyor. Firmanın açıklamasına gore The Playlist, direkt Spotify kurucularının bakış açısından anlatılan bir yapım olarak karşımıza çıkacak.
Spotify’ın kurum öyküsünü anlatacak sıra 13 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.
İLGİLİ HABER
![Spotify Dizisi The Playlist’ten İlk Fragman [Video]](https://herdembilgiler.com/wp-content/uploads/2022/09/Spotify-Dizisi-The-Playlistten-Ilk-Fragman-Video.jpg)