Rooney Mara ve Joaquin Phoenix, Lynne Ramsay’nin yeni filminin başrolünde yer alacak. – Haberler

Rooney Mara ve Joaquin Phoenix, Lynne Ramsay’nin yeni filminin başrolünde yer alacak. – Haberler

Güzide sinemacı Lynne Ramsay‘nin yeni projeleri birer birer belli olabilmektedir. Geçtiğimiz senenin sonuna doğru yönetmenin Stephen King‘in The Girl Who Loved Tom Gordon kitabını beyazperdeye uyarlayacağı açıklanırken, katılmış olduğu Valencia Film Festivali kapsamında El Espanyol’a konuşan meşhur sinemacı, yeni projelerinden Polaris‘in başrollerinde Joaquin Phoenix ile Rooney Mara‘nın yer alacağını belirtti.

 

REKLAM ALANI

Ramsay’nin, nihayet uzun metraj filmi You Were Never Really Here‘da beraber çalmış olduğu ve “bugüne dek tanıştığım en iyi erkek oyuncu” olarak nitelediği Joaquin Phoenix ile tekrardan işbirliğine gideceği filme dair detaylar ise hemen hemen belli değil. tekrar benzer haberde, Ramsay’nin Margaret Atwood‘un kısa hikâyesi Stone Mattress‘ı da beyazperdeye uyarlayacağı ifade ediliyor.

 

Rooney Mara, kısa sürede Guillermo del Toro‘nun yeni vizyona giren filmi Nightmare Alley ve Sarah Polley‘nin geniş ekibiyle dikkat çeken yeni vizyona giren filmi Women Talking ile seyircinin karşısına çıkacak. Joker ile beraber Oscar’a uzanan ve Rooney Mara’nın partneri olan Joaquin Phoenix ise, önümüzdeki zamanda Mike Mills‘in C’mon C’mon filmi, Ridley Scott‘ın Napoleon Bonaparte biyografisi Kitbag ve Ari Aster‘in yeni vizyona giren filmi Disappointment Blvd.‘da yer alacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ