“My Heart Is Beating”in Fragmanında Taecyeon Yüzyıllık Aşkının Peşinden Gidiyor » Güney Kore Sineması

“My Heart Is Beating” Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı
Taecyeon ve Won Ji An’ın başrollerinde olduğu fantastik dizi “My Heart Is Beating” için yeni bir fragman yayımlandı. Dizi KBS2 vesilesiyle 26 Haziran’da yayımlanacak.
Dizi, yarı insan ve yarı vampir olan Seon Woo Hyul’un (Taecyeon) 100 sene süresince çabalamasına karşın bigün yüzünden insan olamamasının öyküsünü anlatmaktadır.
Taecyeon dizide, yarı insan ve yarı vampir olan Seon Woo Hyul’u canlandırmaktadır. mavi gezegende ilk kez teşhir edilen şeyleri denemekten ve trend belirleyici olmaktan hoşlanmaktadır. Çaresizce insan olmayı istemesinin hususi bir sebebi olduğu bilinmektedir. Öyleki bu isteğini gerçekleştirebilmek için 100 sene süresince bir mağaraya girerek pelin ve sarımsak yer. Bu garip ve umutsuz davranışlarına karşın insan olmayı bir günle kaçırır ve sonsuz yaşamla lanetlenir.
Won Ji An dizide, yarı zamanlı bir mektep hemşiresi ve misafirhane sahibi Joo In Hae karakterini canlandırmaktadır. Dünya dışı bir güzelliğe haizdir sadece insanlıktan yoksundur. fukara büyümüş olduğu için hayatta kalabilmek uğruna durmadan çalışır. İnsanlara dair olan inancı ve umudu yarı vampir Sun Woo Hyeol ile karşılaştığında tamamıyla değişmiş olur. Böylece Seon Woo Hyul ile beraber yaşamaya başladığında, sıcak kalpli ve insancıl birine dönüşür.
Dizi için piyasaya sürülen fragman Seon Woo Hyul’un bir dağın tepesinde düğmeleri açık bir gömlek içerisindeyken “İnsan oluş isterim!” diye bağırmasıyla başlıyor. Peşinden fragman, yüzyıllar devam eden yaşamını ve Joo In Hae ile içinde olan ilişkiyi gözler önüne seriyor.
Ürkütücü, duygusal ve fantastik türündeki dizi “My Heart Is Beating”, “The King’s Affection” yönetmeni Lee Hyun Suk ve Lee Min Soo tarafınca yönetildi.
–