Güncel K-drama Reytingleri » Güney Kore Sineması

Güncel K-drama Reytingleri » Güney Kore Sineması

gündemde K-drama Reytingleri

REKLAM ALANI

JTBC’nin “The Good Bad Mother” reytingleri hız kesmeden artıyor. Nielsen Korea’ya bakılırsa sevilen dizinin dün gece piyasaya sürülen nihayet kısmı diyar çapında averaj yüzde 11,0 puan aldı. Üç hafta süresince piyasaya sürülen her kısmı ile reytinglerinde birazcık daha artış kaydeden dizi yeni bir bireysel üstün dereceli kırarak bütün kanallarda kendi vakit diliminde ilk sırada yer almaya sürdü. 

Bununla birlikte dizi, averaj yüzde 3,5’lik bir reyting almış olduğu 20 ila 49 ıslak arası izleyicilerden meydana gelen kilit demografi içinde bütün zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dizi, fena bir anne olmaktan başka seçeneği olmayan Young Soon ve annesinin istediği benzer biçimde savcı olan sadece bigün hafızasını kaybedip tekrardan minik bir çocuk benzer biçimde davranmaya başlamış olan oğlu Kang Ho hakkında iyileştirici bir güldürü dizisidir.

ENA’nın yeni dizisi “Battle for Happiness” ikinci kısmı için diyar çapında averaj yüzde 0,9’luk bir reytinge terfi etti. Dizi, kendi yaşamları için cenk veren annelerin heyecan dolu öyküsünü konu alıyor. Bir grup anne, kendileri için birbirlerinin mutluluğunu yok etmeyi göze alır. Hatta kendilerini baskıdan, incinmekten ve sırlardan yardımcı olmak için şiddetli bir toplumsal medya savaşına girerler.

Kaynak ( 1 ) ( 2 )

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ