Gönül Dağı Taner Öldü Mü, Berk Atan Diziden Çıkacak Mı?

Gönül Dağı dizisinde başrolde oynayan ve Taner karakterine canlandıran Berk Atan diziden çıkacak mı ayrılacak mı son derece merak edildi. Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı birden çok sual işaretini de bununla beraber getirdi. Sevilen adlardan birisi olan Taner karakterinin kayalıklardan düşmüş olduğu haberi duyuldu. Taner’in yüzü fragmanda görünmediği içinde her önüne gelen Taner’i merak etti.
Gönül Dağı Taner Öldü Mü?
Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı gösterildi. Fragmanda Taner’in kayalıklardan düştüğünü söylüyorlar ailesine. Bu haberi duyan anası, ablası Zahide ve Sefer derhal hastaneye koşuyor. Bu havadis, bilgi, salık amcaoğullarına da gidiyor doğal olarak. Bütünü ilçe hastanesinde bulunduğunu öğrendikleri Taner’i görmeye gidiyorlar. Sadece gittiklerinden Elif Hemşire Taner’in ameliyata alındığını söylüyor. Bu vaziyet da Taner öldü mü? Diziden çıkacak mı soruları merak ediliyor elbet.
Şunu belirtelim ki. Gönül Dağı dizisinde Istek gittiği andan itibaren Taner’in sahnelerinde de eksilme oldu. Taner sahneleri Istek olmadığı için fazlaca rağbet görmüyor. Sadece dizi de Taner ve Ali’nin kısaca Taner’in oğlunun hikayesi sürecek. Taner ölmeyecektir.
Berk Atan Gönül Dağı Dizinden Çıkacak Mı?
Taner ve Selma Öğretmen beraber köylüyü tarıma ziyan veren böceklerden yardımcı olmak için mantar aramaya çıkarlar. Mantarı bir kayalıkta bulurlar. Taner mantarı alabilmek ister kayalıklara çıkar. Taner kayalıklardan düştüğünde Selma Öğretmen onu derhal hastaneye getirir. Sadece Taner’in durumu kötüdür. Bu yüzden derhal ameliyata alınır. Selma Öğretmen Taner’i kurtaramadığını düşünür ve kendini suçlar. Taner ameliyattayken bütün ailesi hastaneye gelmektedir. Cerrahi operasyon kapısının önünde beklerler. Sadece Taner iyileşecektir. Taner ölmeyecek ve Berk Atan diziden çıkmayacak.
Gönül Dağı dizisi adam başrol oyuncusu olan Taner diziden çıkmayacak. Taner Istek’in gidişinin arkasından oğlu Ali ile bir yaşam kurmaya çalışmakta. Taner dizinin belli bölümlerinde sahneye çıkarak, bozkırda olanları konu alıyor. Kendi başarı öyküsünü dinleyenlere aktarıyordu. Hemen hemen o görüntüler gelmedi. Taner ve amcaoğulları başarıya ulaşmış olacak, istedikleri silikon vadisini bozkıra kuracaklar. Taner’de bunu kendini dinleyenlerin önünde anlatacaktır. Dizide bu görüntüler fazlaca evvelinde verildi. Bu yüzden de Taner’in dizide daha fazlaca yaşayacağı ve başaracağı görüntüler var.
Berk Atan Gönül Dağı dizisinden çıkmayacak. Sizler Taner’in öyküsünü nasıl buluyorsunuz? Berk Atan’ın oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Sizlerde yorum ve görüşlerinizi lütfen aşağıya yazınız.