BTK’nin Kick’e Soruşturma Açtığı İddia Edildi

BTK’nin Kick’e Soruşturma Açtığı İddia Edildi

BTK’nin, nihayet dönemlerde giderek popülerleşen diri gösterim platformu Kick’e soruşturma başlatmış olduğu iddia edildi. İddiaları doğrulayacak bir resmi izahat hemen hemen gelmedi sadece BTK’nin Kick’e soruşturma açması için herkesçe malum olan nedenleri var.

nihayet dönemlerde ülkemiz’de de popüler hâle gelen ve başta Jahrein (Ahmet netice) oluş suretiyle ülkemizdeki pek oldukça içerik üreticisinin favori gösterim platformu olarak anılmaya süregelen Kick ilişkili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Data Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK), platformu yakın takibe almış olduğu ve araştırma başlatmış olduğu iddia edildi.

REKLAM ALANI

Laf konusu iddianın sahibi, gazeteci İbrahim Haskoloğlu. Yaptığımız kontrollerde, bu iddiayı doğrulayabilecek hiçbir resmî kaynağa ulaşamadık. Sadece BTK’nin Kick’e araştırma başlatması için birkaç niçin var.

İbrahim Haskoloğlu tarafınca meydana getirilen izahat:

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ