Beneath the Paradise” Reytingleri Yükseliyor + “Three Bold Siblings” » Güney Kore Sineması

gündemde cenup Kore Dizi Reytingleri
Yeni bir haftasonu dizisi yaklaşırken diğeri sonlanıyor. KBS 2TV’nin “Three Bold Siblings” dizisi memleket çapında averaj yüzde 27,2’ye çıkarak final haftasının derhal öncesinde reytinglerinde mühim bir artış görmüş oldu. Pazar gününün en oldukça izlenen dizisi olarak popülerliğini korumuş olan dizi, kuvvetli kişiliklere haiz üç kardeşin aşk ve yaşamına odaklanan neşeli bir aile dramasıdır.
12 Mart’ta tvN’de gösterilen “Pandora: Beneath the Paradise” ikinci bölümüyle izlenme oranlarında mühim bir artış elde etti. Başrollerini Lee Ji Ah ve Lee Sang Yoon’un paylaşmış olduğu hareket türündeki dizi memleket çapında averaj yüzde 5,7’lik bir reyting elde ederek daha evvelki bölüme bakılırsa yüzde 0,8’lik bir artış yaşadı. Dizi, hafızasını kaybettikten sonrasında geçmişinin ardındaki gerçeğin izini devam eden ve muhteşem, harikulade yaşamının büyük bir planın parçası olarak düzenlendiğini ayrım eden bir kadının intikam öyküsünü mevzu, bahis alıyor.
Lee Ji Ah dizide, sevgili ailesini kol kanat germek için Kore’nin First Lady’si olmaya işçi Hong Tae Ra karakterini canlandırmaktadır. Lee Sang Yoon dizide Hong Tae Ra’nın eşi Pyo Jae Hyun’u canlandırmaktadır. Yeni teknolojiler geliştiren oldukça akıllı bir geliştiricidir.
JTBC’nin yeni dizisi “Divorce Attorney Shin” dördüncü kısmı için memleket çapında averaj yüzde 6,5’lik bir reytinge terfi etti. Dizi, 45 yaşındaki boşanma avukatı Shin Sung Han’ın (Cho Seung Woo) farklı ailelerin sorunlarını nasıl çözdüğünü anlatmaktadır.
kaynak ( 1 )