Apple TV+’ın yeni mini dizisi Black Bird’ten fragman yayınlandı – Haberler

· Yazar: Hüseyin caliskan

Apple TV+’ın yeni mini dizisi Black Bird’ten fragman yayınlandı – Haberler

James Keene’in In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption adlı otobiyografik romanında anlattığı gerçek olaylardan esinlenen Black Bird dizisinden fragman gösterildi. 6 bölümlük mini dizinin ilk iki kısmı, 8 Temmuz‘da yayınlandıktan sonrasında kalan kısımlar, 5 Ağustos‘a kadar birer hafta arayla Apple TV+ ekranlarında seyirciyle buluşacak.

 

10 senelik hapishane cezasından özgürleşmek için FBI tarafınca kendisine öneri edilen antak kalma gereği onlarca hanımı öldüren seri katil Larry Hall ile dost olup daha çok cinayetin itirafını koparması için yüksek güvenlikli bir hapishaneye nakledilen Jimmy Keene’nin yaşadıklarını mevzu, bahis alan dizide; Jimmy Keene’i Taron Egerton, Larry Hall’u ise Paul Walter Hauser oynarken Sepideh Moafi, Greg Kinnear ve geçtiğimiz günlerde 67 yaşlarında yaşamını kaybeden Ray Liotta benzer biçimde adlar ikiliye birlikte rol alıyor.

 

8 Temmuz‘dan itibaren Apple TV+ ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Black Bird dizisinden gösterilen fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here