“Agreement” Filminin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı » Güney Kore Sineması

“Agreement” Filminin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı
2000 yılında yapılmış “Ditto” filminin tekrardan çevrimi olan “Agreement” için fragman yayımlandı. Başrollerinde Yeo Jin Goo ve Jo Yi Hyun’un yer almış olduğu duygusal hüzünlü 16 Kasım’da yayımlanacak.
Film, değişik süre dilimlerinde yaşayan bir adam ve kadının tesadüfen telsizler vesilesiyle konuşmaya başlamasını mevzu, bahis almaktadır. Bu zamansız aşk konusunda milenyum kuşağı ve Z kuşağı bir araya gelmektedir.
Yeo Jin Goo filmimizde, 1999’da bir üniversitede makine mühendisliği okuyan nihayet derslik talebesi Yong karakterini canlandırıyor. Okula öncelikli olarak 1995 senesinde girdi sadece askerlik hizmetini oluşturmak için ayrıldı. Hemen sonra okula art döner ve bir halde Mu Nee ile kontakt kurar.
Jo Yi Hyun filmimizde, günümüz dünyasında yaşayan sosyoloji ikinci derslik üniversite talebesi olan Mu Nee karakterini canlandırıyor.
Kim Hye Yoon, Yong’un ilk aşkı Han Sol karakterini canlandırıyor.
Film için piyasaya sürülen fragman Mu Nee’nin Yong ile eski bir telsiz vesilesiyle kontakt kurmasıyla başlıyor ve ekranda “1999 ve 2022. Dönemin ötesindeki bağlantılı” yazısı beliriyor. İlk başta bir tek değişik dönemlerde benzer okula gittiklerini sanan ikili, Mu Nee’nin Yong’un halka açık bir cep telefonu kulübesinde bıraktığı bir notu bulmasıyla değişik bir süre diliminde yaşadıklarını ortaya çıkarıyor.
İlk görüşte Han Sol’a (Kim Hye Yoon) aşık olan Yong, Mu Nee’den aşk tavsiyesi ister. Beraber uzun bir süre konuşan iki dost, kendi dünyalarında yaşarken aşkın ve dostluğun gerçek anlamını öğrenir.
Fragman
Artist kadrosunda aynı zamanda Bae In Hyuk ve Na In Woo’nun yer almış olduğu film direktör Seo Eun Young tarafınca yönetildi.
–