Arabesk Sanatçısı Azer Bülbül’ün de Filmi Geliyor

· Yazar: Hüseyin caliskan

Arabesk Sanatçısı Azer Bülbül’ün de Filmi Geliyor

Sabah gazetesinin paylaşmış olduğu bilgilere gore arabesk sanatçısı Azer Bülbül’ün filmi için çalışmalara başlandı.

ülkemizde beyazperde sektörü nihayet zamanlarda tıpkı gezegende olduğu benzer biçimde mühim kişiliklere odaklanmaya başladı. Müslüm Gürses ve Sulh Akarsu benzer biçimde adların arkasından geçtiğimiz günlerde Cem Karaca’nın filmi de resmen duyurulurken bugün, bir mühim isimden daha havadis, bilgi, salık geldi.

Sabah gazetesinden Ömer Karahan’ın paylaşmış olduğu bilgilere gore arabesk müziğin en büyük temsilcilerinden Azer Bülbül’ün filmi için emek harcamalar başladı. Ağıt ve Zordayım benzer biçimde şarkılarıyla bugün milyonlar tarafınca dinlenmeye devam eden Bülbül’ü canlandırması için iki meşhur oyuncuya da öneri götürüldü.

Azer Bülbül’ü canlandırması için öneri götürülen adlar:

azer bülbül

Karahan’ın ulaşmış olduğu bilgilere gore filmimizde Azer Bülbül’ü canlandırması için öneri götürülen adlar Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan oldu. Filmin “Müslüm” benzer biçimde bir tesir yaratması beklenirken hemen hemen yapım ekibi ve artist ekibi hakkında bir teferruat paylaşılmadı.

Cihangir Ceyhan, haberin arkasından manidar bir paylaşım yapmış oldu:

cihangir ceyhan

Film emek harcamaları haberinin arkasından öneri götürülmüş olduğu bildirilen artist Cihangir Ceyhan, 2017 yılındaki paylaşımını Instagram’da hikâyelerinden paylaştı. Bülbül’ü canlandıracak artist hemen hemen resmen açıklanmasa da bu paylaşım, bir ipucu taşıyor olabilir.

İLGİLİ HABER

Cem Karaca’nın Filmi Geliyor: Kimin Canlandıracağı Belli Oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here