Jo In Sung ve Han Hyo Joo’nun Dizisinden İlk Afiş Yayımlandı » Güney Kore Sineması

· Yazar: Hüseyin caliskan

Jo In Sung ve Han Hyo Joo’nun Dizisinden İlk Afiş Yayımlandı » Güney Kore Sineması

Jo In Sung ve Han Hyo Joo’nun Dizisinden İlk Poster Yayımlandı

Yaklaşan dizi “Moving” için ilk poster yayımlandı. Başrollerinde Jo In SungHan Hyo Joo ve Cha Tae Hyun, Ryoo Seung Ryong şeklinde adların yer almış olduğu dizinin Disney+ vasıtasıyla 9 Ağustos’ta yayımlanması planlanıyor.

Moving, nesiller süresince doğuştan gelen süper güçlere haiz bir ailenin büyük bir düşmanla karşılaşmış olduğu hareket dizisidir. Kang Full’un benzer adlı Webtoon’undan uyarlanan “Moving”, başkalarının bilmediği sırları olan lise öğrencileri ve ailelerinin hikayelerini mevzu, bahis almaktadır.

Jo In Suk dizide, uçma kabiliyetine haiz kıdemli bir gizmen olan Kim Doo Shik karakterini canlandırmaktadır.

Han Hyo Joo dizide insanüstü duyulara haiz bir kahraman olan Lee Mi Hyun rolünü üstlenmektedir.

Ryu Seung Ryong dizide, acıyı hissedemeyen ve bir yaralanmadan çabucak iyileşmesini elde eden yenileyici güçlere haiz olan Jang Joo Won karakterini canlandırmaktadır.

Kısa sürede dizi, karakterlerin karşı karşıya kalacağı maceraları ifade eden bir poster yayımladı. Afişte Bong Seok (Lee Jung Ha) boş bir sınıfta derin uykulu iken şeklinde görünüyor. Sadece bilincinde olmadan havada uçuyor ve öğrenciler süper gücüne şahit olabilmektedir. Afişin üstünde “Okulumuzda doğaüstü güçlere haiz öğrenciler var” yazıyor.

Kang Full’un benzer adlı hit webtoon’una dayanan “Moving”in ilk yedi kısmı  9 Ağustos’ta yayımlanacak. Peşinden her hafta iki yeni bölüm olacak biçimde yayımlanmaya sürecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here