iCloud Kullanıcıları, Başkalarının Fotoğraflarını Görüyor

· Yazar: Hüseyin caliskan

iCloud Kullanıcıları, Başkalarının Fotoğraflarını Görüyor

iCloud’un Windows uygulamasında dikkat edilmesi gereken problemler yaşanmaya başladı. Kullanıcılar, senkronize ettikleri resim ve videoları görüntüleyemiyorlar. Daha da önemlisi; kullanıcılar, kendi iCloud hesaplarında başkalarına ilişkin resim ve videoları görmeye başladılar.

Amerika merkezli teknoloji devi Apple’ın bulut depolama hizmeti iCloud ilişkili acayip bir vaziyet yaşanıyor. Windows bilgisayarlarına iCloud uygulaması download eden çeşitli kullanıcılar, senkronize edilen videolarda problemler yaşıyorlar. Sadece bu işin en minik kısmı. Kullanıcılar, başkalarına ilişkin resim ve videoları görmeye başlamış durumdalar.

Apple ilişkili forumlarda gündeme oturan hatanın sebebi bilinmiyor. Herkesçe malum olan tek şey, probleminin sebebinin Apple’ın Windows işletim sistemi uyum gösteren iCloud uygulaması olması. Nedendir kim bilir sadece sistem bir bütün olarak çökmüş benzer biçimde görünüyor. Apple’dan mevzuyla ilgili izahat gelmezken, kullanıcıları nelerin beklediğini de kimse bilmiyor.

Başka kullanıcılara ilişkin resim ve videolar gösteriliyor!

iCloud

iCloud’daki en büyük sorun, kullananların başkalarına ilişkin resim ve videoları görmeye başlamış olmaları. Bu vaziyet bireysel verilerin güvenliği penceresinden fazlaca büyük problemler doğurabilir. çünkü sizin de görüntüleriniz, başka bir Apple kullanıcısının iCloud hesabında görünmeye başlamış olabilir

İLGİLİ HABER

Apple iCloud internet Sürüm Tasarımı Baştan Aşağı Değişiyor

Apple forumlarına yazan bir kullanıcı, “Hayatımda asla görmediğim öteki kitlelerin ailelerinin fotoğrafları, futbol maçları ve öteki rastgele fotoğraflar bana yayınlandı. Açıkçası, bu oldukça kaygı verici ve iCloud kullanırken güvende hissettirmiyor.” şeklinde ifade ederek, olayın vahametini açıklamış oldu. 

Kaynak :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here