Binance CEO’sundan Türkiye İhtimalli Açıklama

· Yazar: Hüseyin caliskan

Binance CEO’sundan Türkiye İhtimalli Açıklama

Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan mühim bir izahat geldi. Namıdiğer CZ, çeşitli ülkelerin kendilerinden fena bir talebi bulunduğunu söylemiş oldu. Peki o talep neydi ve niçin fena bir fikirdi? CZ, bugüne dek hangi ülkelerle resmi görüşme gerçekleştirmiş oldu?

mavi gezegenin en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabından dikkat çeken bir izahat yapmış oldu. Namıdiğer CZ, Twitter’daki açıklamalarında çeşitli ülkelerin kendilerinden bir talebi bulunduğunu söylemiş oldu. Bu talep, ayrıcalıklı likidite havuzuydu. CZ’e bakılırsa bu düşünce, {hiç de} iyi değil.

Nureddin Nebati ile CZ, geçtiğimiz günlerde bir video konuşma gerçekleştirmişti. Bu görüşme ilişkili bir paylaşım meydana getiren Bakan Nebati, gündeme dair değerlendirmelerde bulunduklarını söylemişti. Sadece görüşmenin detaylarına yer verilmemişti. CZ tarafınca meydana getirilen izahat ise görüşme esnasında lakırdı konusu talebin dile getirilmiş olabileceğini düşündürüyor. Resmi makamlardan mevzuyla ilgili rastgele bir izahat gelmedi.

“Çeşitli ülkeler, ayrıcalıklı likidite istiyor”

Kripto para

CZ’in Twitter’daki açıklamasına baktığımızda, çeşitli ülkelerin ayrıcalıklı likidite alanları istediklerinden bahsettiklerini müşaahade ediyoruz. Kısaca lakırdı konusu ülkeler, onlara hususi bir sınır getirilmesini istemişler. Binance CEO’su, bunun niçin fena bir düşünce bulunduğunu şu cümlelerle açıklıyor: 

CZ’in Twitter’daki paylaşımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here